SZERZŐI JOGOK

A www.erdoterv.hu weboldalain található tartalom a K and K Forest Kft. szellemi tulajdonát képezi és a cég vezetőinek írásbeli engedélye nélkül ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel. A weboldal egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A www.erdoterv.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A K and K Forest Kft. mindent megtesz azért, hogy a www.erdoterv.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A www.erdoterv.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a K and K Forest Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

 
Copyright (C) K and K Forest Kft. Minden jog fenntartva.