ADATVÉDELEM

A www.erdoterv.hu weboldal felelős kiadója és üzemeltetője a K and K Forest Kft. tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A K and K Forest Kft.  felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:


A www.erdoterv.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Weboldalunk teljes tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak, regisztrációs kötelezettség nélkül.

Weboldalunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, böngészőprogram, operációs rendszer - ám ezen adatokat kizárólag forgalomanalizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából. Az IP-címeket semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.

A www.erdoterv.hu oldalain keresztül látogatóink különböző termékeket/szolgáltatásokat rendelhetnek meg. A megrendelés pontos teljesítése érdekében megadott adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, nem értékesítjük.

A www.erdoterv.hu weboldalai több olyan hivatkozást tartalmaznak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a K and K Forest Kft. nem vállal felelősséget.